Arxiu de notícies

Dijous, 8 de de març de 2007

8/03/2007 El Dr. Eduard Muñiz representa Espanya en la 9a Reunió de la European Haemovigilance Network (Xarxa Europea d'Hemovigilància)

Els dies 27 i 28 de febrer, es va celebrar a Dublin (Irlanda) la 9a Reunió de la Xarxa Europea d'Hemovigilància, a la qual van assistir els representants dels sistemes d'Hemovigilància i governs dels països membres de la Comunitat Europea (CE). Per part espanyola, i en qualitat de representant del Ministeri de Sanitat, va assistir-hi el Dr. Eduard Muñiz, cap del Laboratori d'Immunohematologia del BST i president de la Comissió d'Hemovigilància de Catalunya.

En l'edició, s'han discutit i aprovat bona part de les mesures corresponents als efectes adversos de la donació, transfusió i la preparació de components sanguinis per tal que tots els països de la CE estableixin diagnòstics en base a uns mateixos criteris.

Finalment, cal destacar que la junta directiva de la xarxa ha decidit incorporar com a nou objectiu de l'organització l'ús correcte de la sang i dels components sanguinis.
 

Comparteix

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin