Arxiu de notícies

Dimecres, 5 de de març de 2008

05/3/2008 Convenis per avançar en la construcció de la nova seu del BST

Ahir va tenir lloc a Barcelona la signatura de dos convenis decisius per avançar en el procés de construcció del nou edifici corporatiu del Banc de Sang i Teixits, amb fi previst per al 2010.

Primerament, es va firmar el conveni entre l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca (CZFB) per a l’adquisició del dret de superfície del terreny situat a la confluència del carrer Taulat amb Lope de Vega del barri barceloní de Poblenou, on s’ha projectat l’immoble.

A continuació, el BST vam subscriure també un conveni amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona per formalitzar la construcció i el posterior arrendament de l’edifici per part de la nostra organització. Aquest contracte té una durada de 10 anys amb opció de compra una vegada passat aquest temps.

Com s’ha anunciat aquests dies, el nou edifici permetrà la centralització de les nostres diverses línies d’activitat, actualment disperses en diferents instal·lacions de la xarxa sanitària catalana. Amb aquesta nova infraestructura, el BST es consolidarà també com un centre de referència internacional i peça bàsica de la investigació biomèdica.

Comparteix

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin