Arxiu de notícies

Dijous, 26 de d’abril de 2007

26/04/2007 Valorem la donació de sang a Catalunya l'any 2006 i signem un conveni de col·laboració per potenciar-ne la promoció

Aquest matí ha tingut lloc a la nostra seu corporativa la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Banc de Sang i Teixits, la Federació d'Entitats de Donadors de Sang de Catalunya i l'Assamblea Autonòmica de la Creu Roja a Catalunya. L'objectiu de l'acord és treballar de forma conjunta per promoure i potenciar la donació de sang al nostre territori.

Després de l'acte, hem celebrat una roda de premsa en què s'ha valorat la donació de sang a Catalunya durant l'any 2006. La sessió ha comptat amb la presència de la consellera de Salut, Marina Geli.

Juntament amb la consellera, també ha intervingut el director gerent del BST, el Dr. Ramon Pau Pla, i el President de la Federació d'Entitats de Donadors de Sang de Catalunya, el Sr.Marc Ibars.

Entre els diferents aspectes comentats, destaca l'increment del 4% en les donacions recollides, l'esforç per adapatar la promoció i les determinacions analítiques als col·lectius d'immigrants i les accions previstes per potenciar la donació en el món educatiu.

Comparteix

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin